ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

3 Δεκεμβρίου 2021

Τραγούδι για τον Παύλο Φύσσα από τον Βαγγέλη Μαχαίρα και τον Δημήτρη Λέντζο με τη Βιολέτα Ίκαρη

 

Ενα τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, σε μουσική του Βαγγέλη Μαχαίρα και στίχους του Δημήτρη Λέντζου που ερμηνεύει εξαιρετικά η Βιολέτα Ίκαρη. 

Μια ωδή για τον ήρωα που δε φοβήθηκε να αναμετρηθεί με το σκοτάδι και το μίσος μέσα από ένα τραγούδι. 

Έτσι όπως έχει δοξάσει και στο παρελθόν ο λαός, τους ήρωες του: με ένα τραγούδι. 

Το τραγούδι αυτό θα συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ «Τα Χέρια» σε μουσική του Βαγγέλη Μαχαίρα και στίχους του Δημήτρη Λέντζου που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Μετρονόμος με την συμμετοχή σπουδαίων ερμηνευτών. 

Πρόκειται για την τέταρτη ολοκληρωμένη παρουσία του Βαγγέλη Μαχαίρα ως συνθέτη, με ένα άλμπουμ που αποκαλύπτει το πολύπτυχο του συνθετικού του ταλέντου.

 ΒΙΝΤΕΟ.


 

ΠΗΓΗ. musicpaper.gr

να τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, σε μουσική του Βαγγέλη Μαχαίρα και στίχους του Δημήτρη Λέντζου που ερμηνεύει εξαιρετικά η Βιολέτα Ίκαρη. Μια ωδή για τον ήρωα που δε φοβήθηκε να αναμετρηθεί με το σκοτάδι και το μίσος μέσα από ένα τραγούδι. Έτσι όπως έχει δοξάσει και στο παρελθόν ο λαός, τους ήρωες του: με ένα τραγούδι. Το τραγούδι αυτό θα συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ «Τα Χέρια» σε μουσική του Βαγγέλη Μαχαίρα και στίχους του Δημήτρη Λέντζου που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Μετρονόμος με την συμμετοχή σπουδαίων ερμηνευτών. Πρόκειται για την τέταρτη ολοκληρωμένη παρουσία του Βαγγέλη Μαχαίρα ως συνθέτη, με ένα άλμπουμ που αποκαλύπτει το πολύπτυχο του συνθετικού του ταλέντου.
Πηγή: www.musicpaper.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου