ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

8 Φεβρουαρίου 2022

Μαρία Κώτη - «Ο παρατηρητής»

 

 

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Μαρίας Κώτη με πολλές σημαντικές συμμετοχές, σε ένα ψηφιακό δίσκο συνοδευόμενο από 32σέλιδο ένθετο. 

Η Μαρία Κώτη, μία γυναίκα καλλιτεχνικής φύσης με σημαντική πορεία κυρίως στο τραγούδι, κάνει σε αυτό τον δίσκο το παρθενικό της ντεμπούτο στον στίχο και κυκλοφορεί μετά από τόσα χρόνια θητείας στους Χαινηδες το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ, με μία πλειάδα άξιων μουσικών και στιχουργών και να το παραδώσει στο κοινό.

Το άλμπουμ αυτό μιλάει για τους προγόνους μας, μιλάει για ανθρώπους που έφυγαν είτε με δική τους θέληση είτε εκβιασμένα, μιλάει για αγρίμια - φύση – επανάσταση, ματωμένους γάμους, για ψυχές που αντιδρούν και θέλουν να φωνάξουν για το δίκιο τους. 

Ένας δίσκος πολυμορφικός, με πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά δεμένα μεταξύ τους σε απόλυτη αρμονία. Εδώ, τίποτα δεν είναι αναλώσιμο, τίποτα δεν το φθείρει ο χρόνος. 

Η Μαρία, με τους συνοδοιπόρους της έχει φροντίσει να μας κάνει ένα δώρο ακριβό, ατόφιο, με αμέριστη αγάπη και μεράκι που στο πέρας του χρόνου, θα πάρει την αξία που του πρέπει.

ΒΙΝΤΕΟ.


 ΠΗΓΗ. ogdoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου